top of page

Over mij

Mijn naam is Patricia Swanenberg, moeder van 3 kinderen en bonus moeder van 2 meiden. Na de HBO-V heb ik 16 jaar als verpleegkundige en kinderverpleegkundige gewerkt. In deze periode leerde ik o.a. door de opleiding polariteitsmassage de kracht van bewuste aanraking kennen. Sinds 2004 beoefen ik yoga. Nooit verwacht dat dit zo’n impact op mij (leven) zou hebben. Het heeft mij fysiek en mentaal soepel en sterk gemaakt. De fantastische ervaringen die door de yoga heb mogen ervaren deel ik graag met anderen Gaandeweg kwam in craniosacraal therapie (afgekort cranio) tegen en ben ik gericht opleidingen gaan volgen.

 

Sinds 2010 ben in gecertificeerd en een geregisterd therapeut. In de loop der jaren heb ik verschillende opleidingen en workshops gevolgd, die allen in teken staan van het bindweefsel (fascia), beweging, aanraking, dynamiek, systemisch werk (familiesystemen) etc. Ik ben gewoon nieuwsgierig; wat maakt hoe iemand beweegt, reageert, acteert; doet zoals ie doet! 

Ik vind mezelf ook geen therapeut, ik ben meer een reisleidster/vertaalster. Iemand die bij mij komt is even de weg kwijt, zoekt balans of wil gewoon ontspannen. Het lichaam weet het allemaal wel. Ik ondersteun je daar waar nodig, vertaal en begeleid. Daardoor leer je je eigen lichaamswijsheid kennen, herkennen en erkennen. Het mooie vind ik dat je niet levenslang therapie nodig hebt. Door een goede begeleiding ontstaat er een inzicht waar iemand mee verder kan en weet wanneer hij weer ‘even’ ondersteuning nodig heeft. Dit geldt voor de cranio, familieopstelling als ook de yoga en het maakt mij een intens gelukkig mens.

Patricia Swanenberg

Patricia Swanenberg

* 4 Jarige opleiding HBO-V en de big Her-registratie

* Specialisatie kinderverpleegkundige

* Opleiding craniosacraal therapie Upledger in Doorn

* Whiplash en andere traumata Upledger Doorn

* Kindermoudule, bij Peirsman in Bussum

* Cranio en familie opstellingen 1 en 2  bij Peirsman in Bussum

* Cranio en meridianen, alarm-clock en talking to the heart bij

    Peirsman in Bussum

* Biodynamische cranio Peirsman in Bussum

* Opleiding familie opstelling Bert Hellinger instituut in Groningen

* Transactionele Analyse Latitude Lemmer 

* 4 Jarige  viniyoga opleiding en nascholing bij Flor Stickens in Belgie

* yin yoga 1 en 2 en aanvullende scholing bij het Bivag instituut in Sneek

* critical alignment yoga bij Gert v Leeuwen in Amsterdam

Opleidingen & Trainingen

Praktijk Swanenberg
RBCZ logo
logo LVNT

Lid van

Meer informatie

AGB code 90-042746
Praktijkcode 90-51532
Prestatiecode 24601
K.V.K. 51436965

Meer informatie 

Meer informatie 

Stel iets is je helemaal niet goed bevallen of ik heb iets naars tegen je gezegd. Kom en praat het met me uit. Komen we er samen niet uit dan kun je altijd contact opnemen met de klachten commissie van het LVNT.

Klachten

bottom of page